Wie zijn wij..?

Women in Grace

Women in Grace is een enthousiaste groep van zangeressen uit Alphen aan den Rijn en omgeving die om de week op vrijdagochtend twee uur bij elkaar komt om te zingen. Geen groep vrouwen met ‘etiketjes’ van kerk of groep, maar een club enthousiaste zangeressen onder elkaar. De samenstelling van het koor is heel divers, de leeftijden variëren van jong tot wat ouder en ook de kerkelijke achtergrond van de vrouwen is breed, van evangelisch tot traditioneel. Wat de zangeressen samenbindt is het enthousiasme voor het zingen en de behoefte om dat te doen tot eer van God!

Vanuit die eenheid willen wij graag mensen bereiken door te zingen waar ons hart zo vol van is en zo mensen enthousiast maken voor het geloof. Tijdens de repetitie besteden we veel tijd aan zangtechniek, koorklank en presentatie, ook wordt er voor elkaar gebeden en natuurlijk worden de liederen geoefend. Ons repertoire bestaat uit rustige luisterliederen tot wat meer swingende gospel. Dit alles onder leiding van onze gedreven dirigent Maarten Wassink.

Er zijn in de afgelopen jaren een aantal leuke projecten gedaan, o.a. het project met liederen van Don Moen en een concert met Elise Mannah. Dat waren hele fijne, goed bezochte concerten. Eens per jaar wordt een concert gegeven en een aantal keren per jaar organiseren we goed bezochte, gezellige vrouwenochtenden met een spreekster. Waar we ook samen zingen met het publiek en u wat kunt opsteken van het verhaal van de spreekster!

Ook kunt u ons uitnodigen voor een optreden bij u in de kerk.

We hebben nog genoeg plannen, dus houd ons in de gaten via deze site of via Facebook .

Informatie Repetitie ochtenden

Je kunt 2 keer vrijblijvend komen kijken en meedoen. Wanneer je besluit bij ons op koor te komen, volgt er een auditie en een kennismakingsgesprek. De kosten zijn 15 euro per maand. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen.

Waar
De Ontmoeting
Dillenburg 2b
Alphen aan den Rijn

Wanneer
twee-wekelijks op vrijdagmorgen van 9.30 – 11.30
(vanaf 9.15 staat de koffie klaar)

Data 2023
27 januari
10 & 24 februari
10 maart

24 maart: Zingen in Driehof

7 & 21 april
12 & 26 mei
2 & 16 & 30 juni

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe evenementen en vrouwenochtenden.